fbpx
Blog Ostatní

Peťa Říhová

01. 10. 2024

Vzpomínka ze svatebního dne? Unikátní dárky pro svatebčany

Svatba je nezapomenutelný okamžik nejen pro novomanžele, ale i pro jejich hosty, kteří si přišli užít společný den plný lásky, radosti a zábavy. Je proto krásné a milé, když si svatebčané odnesou ...

Sdílet článek

Svatba je nezapomenutelný okamžik nejen pro novomanžele, ale i pro jejich hosty, kteří si přišli užít společný den plný lásky, radosti a zábavy. Je proto krásné a milé, když si svatebčané odnesou domů malý dárek na památku, kterým jim poděkujete za jejich přítomnost a podporu. Jak ale vybrat ty správné dárky tak, aby byly originální, osobní a zároveň užitečné? Máme pro vás pár tipů na originální dárky, které vaši hosté opravdu ocení.

1. Osobní dárky s monogramem

Jednou z nejoblíbenějších možností jsou personalizované dárky. Mohou to být drobné předměty, jako jsou klíčenky, kapesníky nebo skleničky s vyrytými iniciály novomanželů a datem svatby. Tímto způsobem svatebčané dostanou něco, co jim bude připomínat váš velký den.

2. Miniatury vín nebo destilátů

Pokud se vaše svatba koná ve vinařském kraji nebo prostě milujete víno, darování malých lahviček vína či destilátů může být vynikajícím dárkem. Tyto miniatury můžete ozdobit vlastní etiketou s poděkováním nebo vtipným vzkazem.

3. Domácí dobroty

Pro ty, kteří mají rádi kreativní přístup, je tu možnost vlastnoručně vyrobených dobrot. Můžete připravit marmeládu, med, domácí sušenky nebo jiné delikatesy. Tyto dobroty zabalte do krásných skleniček nebo krabiček s personalizovanými štítky. Je to nejen chutný, ale také velmi osobní dárek a vaše hosty rozhodně potěší.

4. Vonné svíčky nebo mýdla

Vonné svíčky či přírodní mýdla jsou univerzální dárky, které potěší každého. Vyberte vůni, která bude ladit s celkovou atmosférou vaší svatby, a nechte si vyrobit svíčky nebo mýdla s vlastním designem obalu, aby dárek působil opravdu jedinečně.

5. Fotokoutek s okamžitým tiskem fotek

Chcete, aby si hosté odnesli dárek, který bude opravdu jejich? Zajistěte na svatbě fotokoutek s možností okamžitého tisku fotografií. Hosté si tak mohou odnést domů krásnou vzpomínku na svatbu s fotkou, na které jsou zachyceni spolu s novomanžely nebo svými přáteli.

6. Malé rostliny nebo semínka

Pro přírodní svatby jsou perfektním dárkem malé rostliny v květináčích, sukulenty nebo balíčky se semínky. Hosté si mohou tyto malé rostlinky zasadit a pěstovat je jako připomínku vašeho svatebního dne. Tento dárek je nejen estetický, ale také ekologický a se správnou péčí, navždy.

7. Dárkové balíčky

Pokud chcete hostům darovat více než jen jeden malý dárek, můžete vytvořit tematické dárkové balíčky. Například můžete kombinovat miniatury vína s domácími dobrotami, svíčkami a personalizovanými předměty. Takový balíček bude působit luxusně a hosté si ho budou moci užít po svatbě v klidu domova.

8. Pohlednice s osobním poděkováním

Nic nepůsobí více osobně než ručně psané poděkování. Připravte pro každého hosta pohlednici s osobním vzkazem, kde mu poděkujete za účast a podporu. Hosté si tohoto gesta budou velmi vážit a bude to pro ně milá vzpomínka na váš svatební den.

Výběr dárků pro svatebčany může být skvělým způsobem, jak hostům poděkovat za to, že s vámi sdíleli váš výjimečný den. Ať už se rozhodnete pro personalizované dárky, domácí pochoutky nebo stylové doplňky, nezapomeňte na to nejdůležitější – dárek by měl být osobní a od srdce. Vaši hosté si toho rozhodně budou vážit a odnesou si z vaší svatby nejen krásné vzpomínky, ale i milý dárek na památku.